Приказивање постова са ознаком recenzija. Прикажи све постове
Приказивање постова са ознаком recenzija. Прикажи све постове

петак, 25. децембар 2020.

Balea-Maska za lice i gel za umivanje

Ćao najbolji moji!

Na instagramu sam pisala na story kako mi nisu odgovarali ova dva proizvoda pa tako da je ovaj post negativna recenzija. Meni je žao što mi se ovi proizvodi nisu dopali i nisu odgovarali jer obožavam Baleu, obožavam Dm drogeriju i volim njihove proizvode. 

Balea maska je 3u1, može da bude umivalica, piling i maska. Koristila sam je na sva tri nacina i nije mi odgovarala, kada bih stavila kao masku na lice ne bih izdrzala ni 2 minuta da je držim na licu, odmah počinje da me pecka lice, toliko jako i agresivno da ne mogu da podnesem to. Kada skinem masku lice mi je crveno i upaljeno, ne znam zašto sam ovako reagovala na ovu masku kada mi je prvi put bila odlična i baš sam mislila da ćemo se družiti. Roze je boje, poput glinene maske je, steže lice, zateže i isušuje kožu. Ne dopada mi se ni malo.. 

Balea gel za umivanje sa vitaminom C, oduševio me je miris, obožavam citrusne i voćkaste mirise, kada sam ga probala, videla sam već na prstima da neće biti to dobro. I nije bilo. Gel je poput najlošijeg gela za umivanje, koliko god malo da stavim na lice neće da zapeni već se samo razljigavi po licu, treba mi 10 minuta da skinem to sa lica. Volim umivalice koje se brzo i lako skidaju sa lica, ja sam trljala ovu umivalicu i trljala na licu i nije htelo da se skine, toliko je taj gel užasan. Posle njega lice zateže, cak sam imala neki osecaj kao da nisam dovoljno dobro skinula sa lica. Ne dopada mi se i ne preporučujem. Ne preporučujem bilo kome jer mislim da niko ne želi da skida jednu umivalicu sa lica 10 minuta.. 




 
Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Pinterest: jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com

недеља, 23. август 2020.

Eveline cosmetics-recenzija

Cao najbolji moji!
Sigurno ste culi o Eveline brendu, mozete ga pronaci u Lilly i Dm drogerijama. U ovom postu citate grupnu recenziju o Eveline ulju, gelu za umivanje i anticelulitu. Eveline je brend koji ima na trzistu razne proizvode, probala sam svasta od njih i uglavnom su mi se proizvodi svideli jer su stvarno kvalitetni. Mozemo da predjemo na post..

Eveline Oils nature ulje sa 7 prirodnih ulja, namenjeno je za telo, lice i kosu. Najvise mi se dopada miris, neverovatan je, koristim ga kao pakovanje na kosi. Ponekad se namazem cela uljem, kada osetim da mi je koza suva i da joj je potrebna dodatna hidratacija. Ulje se brzo upija, tako da mozete posle 2,3 minuta da se obucete. Dopada mi se proizvod bas zbog toga sto stvarno nahrani kosu, krajeve kose mi preporodi i zato sada koristim samo to. 
Mozete ga pronaci u Dm i Lilly drogerijama, odlican je i sve preporuke od mene! 
Eveline Facemed umivalica sa crnim ugljem, koristila sam i piling iz te linije i bio je odlican, posto sam ga potrosila i bacila, sada pricam samo o umivalici. Crna je poput uglja, lepo mirise, osvezavajuce, primetila sam da mi lepo i detaljno ocisti lice. Brzo se skida sa lica sto je plus, ne volim nesto da skidam 3 dana ali bukvalno. Dopada mi se zato sto redovnim koriscenjem postizu se i vide se rezultati. Nisam imala bubuljice, koza mi je bila sveza i zdrava. Sve preporuke 

Eveline slim 4D, probala sam nekoliko ovih anticelulit gelova od Evelina i svaki je poseban i namenjen na drugaciji nacin. Ovaj zuti mi se posebno dopao zbog mekoce i glatkoce koja ostaje posle njega na butini. Da li je smanjio celulit, u poputnosti nije, ali se definitivno manje video i koza je bila divna. 
Koji anticelulit vi koristite?? Eveline preporucujem! 
Da li vam se dopao post?


Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Pinterest: jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com

петак, 21. август 2020.

Dermix Skin Care-recenzija

Cao najbolji moji!
Dermix je firma koja se bavi proizvodnjom kozmetike vec deset godina, sem sto proizvode proizvode za negu koze lica i tela bave se proizvodnjom medicinskih sredstava. Proizvodi su razvrstani u dve kolekcije Dermix Skin Care i Dermix Medical Care. Danas pisem o dva proizvoda, kremi za ruke i nokte i skidacu sminke. 
Dermix hand&nail krema za ruke, mozete je pronaci ovde na njihovom sajtu i trenutno je na snizenju 25%  klik ovde
Krema za ruke je prijatnog mirisa, lepo neguje i prija mojim rukama, narocito noktima, zadovoljna sam, koristim je svakodnevno i ima ono sto ocekujem od kreme za ruke. Super se pokazala, ne masti mi mnogo ruke, brzo se upije i sve preporuke. 
Dermix makeup remover, takodje mozete pronaci na njihovom sajtu i sada je snizen takodje 25% klik ovde
Iskreno, izbegavala sam mleka za skidanje sminke, nikada mi nisu bila dovoljno dobra, ili su bili previse masni ili su bili previse vodeni, nisam otkrila nijedno koje mi nije peklo oci do sada. Sada sam pronasla mleko za lice  koje mi savrseno odgovara, ne peku me oci a sminku skida ko iz sale. Preporucujem za osetljivu kozu jer stvarno nema iritiacija, crvenila, peckanja. Imam kombinovanu kozu i meni je odlicno, ne znam koliko bi bilo dobro za masnu kozu, to stvarno ne znam. 
Jos jedna dobra stvar je sto njihovi proizvodi nisu testirani na zivotinjama! Sve preporuke!! 


Da li vam se dopada post??? 
Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Pinterest: jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com


четвртак, 16. јул 2020.

Lycia Srbija trake za depilaciju recenzija

Ćao najbolji moji!
Kako ste? Šta radite? 
Lycia je poznata po svojim proizvodima kako su izuzetno kvalitetni a pristupačni. Ove trakice sam dobila na isprobavanje, pa u nastavku možete da pogledate moje mišljenje.
Hvala Lycia što mi je poslala predivan paket sa peškirom koji je premekan i divan. 



Dakle, ovo su trakice za osetljivu kozu sto je meni odgovaralo, unutra dobijate 20 traka cini mi se, 10 za ruke i 10 za noge, meni su oba pakovanja otisla na noge i plus to mi nije bilo dovoljno. 
Iritacije je bilo posle depiliranja ali uz pomoc kreme koju koristim od Balee protiv iritacije, brzo se smirila, u svrhu mozete da koristite i kokosovo ulje. Sa kokosovim uljem cete postici isti efekat kao i sa maramicama koje dobijate u pakovanju da skinete vosak. Ako nekada budete koristili a ne budete imali ove maramice kokosovo ulje ce i tu pomoci. 
Trakice moram da priznam da odlicno rade svoj posao, odlicno cupaju dlake iz korena, nema preskocenih dlaka. Ne depilirajte dva puta istu regiju nikako, dobicete moguce opekotine i jako ce vas boleti. Bolje je da mozda pincetom pocupate gde ste promasili kao ja sto radim nego da opet lepite traku. Okej su samo sto je meni eto malo ovo pakovanje, da napomenem da sam depilirala samo do kolena.


Sledece su takodje za osetljivu kozu samo za nausnice, fine, su mekane, lepo mozete da ih oblikujete i da prislonite na usne a da se ne ulepite. Dakle, ovde nije taj slucaj, prijale su mi, fine su, mislim da ce mi potrajati jer su mi dovoljne dve trakice da zavrsim posao. 
Mozete ih pronaci u Lilly drogeriji i ostalim bolje snabdevenim marketima. Zapratite ih na instagramu lyciasrbija.

Da li bih ih kupila, pa da, mislim da su odlicne za tu cenu i kvalitet. Koje ste vi probali i sta mi preporucujete da probam?
Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Pinterest: jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com




понедељак, 29. јун 2020.

KOKO beauty karmini-recenzija

Ćao najbolji moji!
Tečni karmini su moji omiljeni karmini na svetu, mislim da i kada prođe trend neću moći da se odvojim od njih. Ovde imamo 3 tečna sjaja, karmina koji se ne lepe na usnama. 
Formula je vrlo interesantna i verujem da svako ko ih proba oduševiće se. Ove karmine možete da naručite ovde kokobeautycosmetics na instagramu. 
Iskreno, nisam očekivala da budu ovako postojani na mojim usnama, ne volim sjajeve, to već znate ali ovi sjajevi karmini su toliko dobri da ja nemam reči. Obožavam da ih nosim. Pogotovo ovu Attention crvenu nijansu. Preporučujem da probate ove karmine jer pre svega nećete se pokajati. Imaju dobar izbor nijansi tako da će za svakog da se pronađe po nešto. Miris je fantastičan, pakovanje je stvarno lepo i luksuzno. Uživajte u slikama u postu. Javite utiske ako ih isprobate. Ljubim vas! 









Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Pinterest: jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com



понедељак, 20. април 2020.

Heliocare gel spf50 recenzija

Ćao najbolji moji! 
Nisam neko ko je bio lud za kremama za lice sa zastitnim faktorom, nikada nisam dovoljno davala značaj tim kremama a verujte trebalo je. Sada kada sam malo starija i kao što se kaže zrelija i iskusnija, sada znam da se čuvam. Kako slušam svoju kožu, mnogo više brinem o njoj. Sada koristim bolje proizvode a jedan od njih je upravo Heliocare gel sa zaštitnim faktorom 50.
Heliocare gel spf50 dolazi u okej pakovanju, sadrži 50ml proizvoda i ovo je krema isključivo za lice. Krema namenjena za zaštitu lica od sunca, sadrži aktivarote za obnavljanje i zaštitu masne kože i kože sklonim aknama. Imam normalnu kožu i ova krema mi odlično odgovarala. Brzo se upije u kožu, pa mogu brzo da izađem napolje. Verujem da je svima nama to bitno, mislim meni jeste. 
Preporučujem ovaj proizvod zato što lepo miriše, lagane teksture je i odlično se ponaša na mom licu. Takođe ako ste već izgoreli na suncu, pocrvenili i peruta vam se koža tu takođe pomaže, isprobala sam ga i tako kada sam jednostavno zaboravila da namažem kremu a bila sam celog dana napolju. Pola sam već potrošila i verujem da ću kupiti ponovo.  
Možete da ga pronađete online na Srbotrade sajtu. Cena je 2036 din. Od srca preporučujem Heliocare kao gel za zaštitu od sunca. 
Koji proizvod koristite za zaštitu od sunca?
Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Pinterest: jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com




четвртак, 27. фебруар 2020.

Catrice HD liquid coverage

Ćao najbolji moji!
Na instagramu sam okačila sliku ovog pudera, bilo je dosta komentara o tome kako možda ovo i nije najbolji puder na svetu. Naravno, svako je u pravu jer nemamo svi isti tip kože, a vrlo je bitno da znate kakav tip kože imate. 
Puder dolazi u staklenoj ambalaži od 30ml, ima pipeticu koja je okej, dozira lepo proizvod. Pakovanje mi se dopada. 
Kaže da matira i to odmah da vidljiv efekat. Moj puder je u nijansi 002 Porcelan Beige. 
Tekstura mu je malo tečnija od ostlalih pudera koje sam probala, jedna do dve pumpice mi je dovoljno za celo lice. 
Blendala sam ga četkom i blenderom, naravno blenderom je mnogo bolje ispalo. Sada koristim samo blender i zadovoljna sam. 
Meni se ne uvlači u linije oko nosa i usana. Imam normalnu kožu, malo suvi obrazi i malo masna T zona. Svakako hidriram kožu pre nanošenja jer to je obavezan korek. 
Ljudima sa masnom kožom bih preporučila mislim da je savršen za masnu kožu. Suvoj koži ne preporučujem, ostavlja pečate i istakne suve delove.
Kažu da mu sastav nije baš najbolji. Ne znam, ne gledam baš toliko sastav i ne razumem se u to zato se ograđujem, meni je odgovarao, ne znači da će i vama. 
Možete da ga pronađete u drogerijama. 
Da li volite ovaj puder??


Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Pinterest: jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com




субота, 28. децембар 2019.

Blogmas #28 Azulene serum recenzija

Ćao najbolji moji!
Dobila sam serum Azulene koji je za hidrataciju kože. Prvo sto sam primetila je jaka ljubicasta boja koja je prelepa, pipetica za umereno doziranje proizvoda a i sama ambalaza. Od stakla je sve, tako da su na sve mislili. 
Postoje cetiri vrste. Dobila sam ovu ljubicastu za hidrataciju. Meni je okej pre nego sto se nanosi puder, zato sto puder bas lepo "legne" na licu i izgleda savrseno! Kada ga koristim samog ne dopada mi se, ostavlja lepljiv film na kozi, ne dopada mi se to. Navikla sam da serumi ili upijaju ili ne. Ali im uglavnom pronadjem nacin kako da ih koristim i volim. Tako da ovaj serum mi se nije dopao, jer nije namenjen da se koristi pre sminkanja a u te svrhe je odlican. Ne svidja mi se kako mi se ponasa na licu i to je to. Miris je okej, nije jak, može da se podnosi. Da li ste koristile ovaj proizvod?




Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com

среда, 25. децембар 2019.

Blogmas #25 SNP maske za lice

Cao najbolji moji!
Sheet maske obozavam, to znaju svi i na instagramu i u privatnom zivotu pa po tome mi stalno i kupuju haha. Danas pravimo jedan presek sa maskicama i pisem vam o maskama za lice koje sam predstavila u ovom postu klik ovde . Dobila sam ogroman paket sa puno maskica. Danas pricam o svojim utiscima, kakve su i koliko su natopljene. 
BIO-CELL MASK
Ove maske su neverovatno puno natopljene, kada ih izvadite iz kesice, sve curi sa njih. Maska je iz jednog dela. Moze lagano dva puta da se koristi koliko je natopljena. Nije mi izazvana nikakvu reakciju, bas prija mojoj kozi, pogotovo kada je malo ohladim.


SUPERCHARGED MASK 
Maska takodje iz jednog dela, okej mozda su mi ove omiljene, natopljene su ali su okej, lepo se stavljaju na lice, sve ove maske se lepo nanose. Nisu prevelike niti premale, bas idealna velicina. Koza je posle njih bas fino hidrirana, nije potrebna krema. Ostatak utrljam u lice. 

ACTIVE SEAL MASK
Maska iz dva dela, odusevljenje. Meni se dopada taj princip, mislim da je bas kvalitetna maska, nijedna od ovih maskica se ne cepa, lako se nanosi, bolje prijanje na kozi od ostalih maskica, tanke su i samim tim se prilagodjavaju kozi. Drzim ih po 30 minuta i dalje su mokre, moja koza nema kada da upije toliko puno proizvoda, a mozda joj je i previse. 


HYDRA LIFTING MASK
Maska koja se zakaci oko usiju, kao sto je na sledecoj slici nacrtano tako se i nanosi, hidrira se i brada i vrat. Ovo mi je najdraza maska definitivno! Nije previse natopljena, lepo prija mojoj kozi, mislim da je bas koliko mi je potrebno. Velicina je dobra, cak hidrira i mesto ispod ociju zbog ovih tackica koje mozete da vidite na meni, tu je kao malo deblji sloj ove maske bas mi se dopada! Sve preporuke za ove maske! Bilo koju da uzmete necete pogresiti!!!


Koja maska je po vama najbolja???
Instagram: jfashionlover
Facebook page : jfashionloverr
Gmail: jfashionloverr@gmail.com